Vallø golfklub viste sig fra sin bedste side

Et udpluk af vinderne – deres fødder kom ikke med på billedet

Vejrguderne var endnu en gang med os og Vallø Golfklub gav os alle 24 en god dag syd for Køge. Helt fra ankomsten og sekretariatets modtagelse til det sidste nik og vink inden vi begav os hjemad efter en solbeskinnet dag på golfbanen og lækre håndmadder med tilhørende drikkevarer.

Vallø golfklubs restaurant havde en anden måde at tage forskud på glæderne på. Vi fik samtidigt med de udskrevne scorekort udleveret et A4 ark med navnene på mere end 30 forskellige stykker smørrebrød som vi valgfrit kunne vælge imellem ved at sætte 3 krydser og forsyne sedlen med vores eget navn. Der var alt fra hønsesalat, dyrlægens natmad over fiskefilet til torskerogn m.m.

Det bevirkede at der var kort imellem sidste bolds ankomst og servering af hver personlig tallerkens servering. Fiks måde at undgå at vi står i kø og den deraf følgende ventetid.

Vi der gik i sidste bold kæmpede lidt med tiden og måtte konstatere, at der næsten gik 5 timer med at spille de 18 huller. Matchudvalgets darling Lissi Marthin havde valgt, at vi skulle spille Irish Rhumble, hvor bolden du går i tæller forskelligt sammen på hul 1 til 6 og igen anderledes fra hul 7 til hul 12 og endeligt igen anderledes fra hul 13 til 18.

Så der var den kendte individuelle turnering for herre – og damerækker henholdsvis A og B og så desuden altså også en holdturnering for de 6 hold.

Bemærk lige scoren for kønne Kirsten Grandahl – den har vi ikke set før!

Resultatet blev Dame A: 1. Kirsten Grandahl 45 p 2. Susan dam 29 p 3. Janni Muusmann 28 p

Dame B: 1. Dorthe Ravn 32 p 2. Lissi Marthin 32 p 3. Lolly Møller 24 p

Herre A: 1. Bjarne Ravn 37 p 2. Svend Muusmann 35 p 3. Erik Christensen 32 p

Herre B: 1. Henrik Holmgaard 38 p 2. Chris Daimo 24 p 3. Tage Grandahl 23 p

Holdvinder: Kirsten Grandahl, Dorthe Ravn, Bjarne Dam, Svend Muusmann med i alt 86 p

For de læsere som endnu er med, så husk at sætte kryds i kalenderen og reservér allerede nu tid til HVGolfs Klubmesterskab fredag den 17. september – som spilles på Gilleleje GKs bane og gallafest samme dags aften samt evt. overnatning på hotel Gilleleje Strand Hotel.

Skriv en kommentar