Referatet af Sommerturen til Benniksgård

Tour Sønderjylland 2022

24 golfere havde tilmeldt sig turen til Benniksgård, der blev afviklet fra onsdag den 15. til lørdag den 18. juni. Lad det være sagt med det samme, at vi var heldige med vejret, hvilket jo er et lykketræf med de vejrudsigter vi møder i en tid med vekslende skydække, blændende solskin og spredte byger.

7 golfere gjorde ophold undervejs til Sønderjylland om onsdagen og spillede en fantastisk Langesø Golfbane, vest for Odense på Fyn.

Vel ankommet til hotel Benniksgård og efter indkvartering på værelserne mødtes vi til en velkomstdrink kl. 19. Kl. 19.30 blev der kaldt til samling og spisning. Med et glas champagne var forventningerne høje. Der blev serveret en lækker 3-retters menu. Drikkevarer var ikke en del af matchprisen, så golferne bestilte drikkevarer, da retten var blevet proklameret. Det forløb uden gnidninger takket være et hold servicemindede tjenere m/k.

Aage Beenfeldt i enlig statur før driverslaget ned mod søens venstre bred, hvorfra der var udsigt til greenen der ligger bag gruppen af træer. Her skulle man holde tungen lige i munden.

Der blev spillet golf torsdag den 16. og fredag den 17. juni. Benniksgård golfbane ligger med udsigt til Flensborg fjord og Tyskland. Absolut en spændende og krævende bane, som alle golfere roste og var glade for at være en del af. Vi mødtes – som du kender det – efter matchen på terrassen til snak og pral om den netop gennemførte runde.

Efter den sidste spillerunde fredag den 17. juni var der store forventninger til Matchudvalgets oplysning om hvem der havde vundet. Men først skulle vi spise og hyggesnakke, før vi kunne få resultatet af vores anstrengelser torsdag og fredag. Matchudvalget trak spændingen ud.

Resultatet af de 2 dages spil ser således ud: Dame A-rækken: Kirsten Grandahl 68 point – Gitte Levring 56 point

Dame B-rækken: Lissi Marthin 56 point – Bente Ekstrøm 54 point

Herre A-rækken: Oluf Johansen 63 point – Carl Haslund 61 point

Herre B-rækken: Bjarne Ravn 66 point – Chris Daimo 59 point

Bænket ved 2 tolvmandsborde og med udsigt ud til hul 1 og den bagvedliggende fjord venter selskabet på 1. ret

Skriv en kommentar