1 kommentar

 1. 15. juli 2020
  Du har måske undret dig over at nogle sider her på vores hjemmeside f.eks. invitationen til en kommende match virker uklar og fremstår lidt uskarp. Modsat den version af samme invitation du modtog i din email. Forklaringen er at udsendelser fra HVGolf til din email som regel er en PDF-fil (Portable Document Format). PDF formatet sikrer afsenderen at det udsendte modtages, læses og kan udskrives hos modtageren nøjagtigt som tiltænkt.
  Men vores hjemmeside WordPress kan ikke vise indlæg/filer lavet som en PDF-fil, ligesom du ikke kan få vist en PDF-fil indsat i et Word dokument på din PCs skærm, men du kan få vist en PDF-fil på din skærm, hvis du har en PDF Reader installeret på din PC og du kan printe den. Mærkeligt synes du ikke?.
  Derfor ændrer vi ofte en invitation, så den trods alt kan vises, frem for at skulle lave den 2 gange helt fra bunden. Teknisk set laves invitationen i Word, ændres så til en PDF-fil og udsendes via mail til dig og dernæst ændres PDF-filen til et nyt og anderledes format for at vi kan få den ind på vores hjemmeside.

  15. juni 2020
  Hey HVGolfere – bær over med os, og det faktum at vi sådan kaster tiltag og events efter jer – både i jeres indbakker og her på hjemmesiden. Forårets mange frustrende aflysninger har gjort bestyrelsen og matchkomitéen opsat på at forsøge at rette op på det forsømte.
  Ærgerligt at vi især måtte aflyse Tour Fyn som specielt Oluf Johansen havde lagt megen tid i, og som vi derfor har lovet hinanden – skal foldes ud til næste år.
  I dag sendte vi en strømpil ud efter frokosten på Dragør GK mht. Sjöbo matchen 24. juli – og fik positive tilkendegivelser på medlemmernes deltagelse, og at vi må gå videre med matchens gennemførelse. Planen er at vi mødes på Grøndals Centrets p-plads og derfra tager turen sammen til Sjöbo GK – i en til lejligheden lejet bus.
  Desværre måtte vi ultimo juni også skyde en hvid pil efter vores Sverigestur til Sjöbo på grund af Corona rejseforbud til Sverige. Den vil derfor blive ændret til spil på en dansk bane nærmere bestemt Skovbo GK.
  Stor hilsen Chris

Skriv en kommentar