Korsør i solskin maj ’21

Præmierne holdt frem uden mundbind – lækker vin og vores flotte golfbolde

Korsør fredag den 28. maj 2021

En kold og regnfuld uge og periode med tilhørende blæst var optakten til HVGolfs match på Vestsjælland. 24 af klubbens medlemmer havde tilmeldt sig og var kørt vest på lige så langt som man kan komme på Sjælland. Der var glade smil og lettelse over vejret, der var slået over i blå himmel og kun lidt vind på dagen. Så de lange underbukser blev derhjemme i skuffen. Golfklubbens gartnere og greenkeepere havde med held pyntet op til os. Rhododendron buske i hobevis stod med farverige blomster og der var grønne friske blade på træer og buske. Det var et smukt syn der mødte os på vejen fra p-pladsen og hen til det smukke klubhus. Vi bemærkede den stærke duft fra tusindvis af ramsløg planter der prydede skovbunden også på vej til driving rangen. Oluf Johansen havde sørget for en enkelt én til halsen og Lissi Marthin for holdopstillinger og scorekort til os alle. Desværre havde Vagn Lehd Møller måtte melde afbud med kort varsel torsdag aften og vi måtte slæbe Pedro ud fra omklædningsrummet og sætte ham på boldene til erstatning for Vagn og Kirsten. Ud over den enkeltes score havde den kønne del af matchudvalget også lagt en holdkonkurrence ind så “Bolden” skulle tælle point sammen for den højeste score, men på én måde for hul 1 til 6, en anden måde for hullerne fra 7 til 12 og du har sikkert gættet at der også var en tredje måde at tælle holdets score sammen på fra hul 13 til hul 18. Det hedder Irish stableford.

(Irish Stableford Explanation: The Irish Stableford competition works as follows: The normal Stableford score counts for holes 1 to 6. The Stableford score for holes 7 to 12 are multiplied by 2, and the Stableford scores for holes 13 to 18 are multiplied by 3).

Det tog næsten en fadbamses tid at udregne scoren, men morsomt anderledes.

Korsør GKs bane er en flot, kuperet og krævende golfbane hvilket kunne aflæses i de scorer vi kom ind med. I programmet for dagen var der også inkluderet frokost med hvad dertil hører og snakken gik lystigt helt hen til præmieoverrækkelsen som fru Marthin og hr. Johansen forestod i vanlig overlegen stil.

Resultaterne kommer her:

Herre A: 1. Bjarne Dam 29 p; 2. Bjarne Ravn 24 p; 3. Chris Daimo 17 p.

Herre B: 1. Erik Christensen 25 p; 2. Hans Peter Svendsen 23 p; 3. Henrik Holmgård 22 p.

Dame A: 1. Susan Dam 19 p; 2. Lis Brahm Johansen 15 p; 3. Gitte Levring 12 p.

Dame B: 1. Lissi Marthin 28 p; 2. Dorthe Ravn 20 p; 3. Marianne Goth 17 p.

Hold vinderne af Irish stableford konkurrencen: Bjarne Hvitfeldt, Michael Jansen, Bjarne Ravn og Hans Peter Svendsen 59 p.

Skriv en kommentar