Kokkedal matchen 20. maj

17 tilmeldte golfere = 1/3 af klubbens medlemmer var hvad det kunne blive til på denne sommerdag. Gad vide hvad de 2/3 af klubbens andre medlemmer foretog sig?.

Vi begyndte som vi plejer med at få udleveret startlister, som Lissi Marthin havde udarbejdet og alle tog imod den skænkede 1 Enkelt og kiggede på uret. “Nå men så er der jo god tid til vi skal starte” lød det fra flere. Vi skal som udgangspunkt være 25 spillere for at få Gunstart, så vi blev sendt afsted med 10 minutter imellem boldene. Vi var blevet opdelt i 3- og 4-bolde og med start kl. 10. Vi har spillet Kokkedal sidst i 2016, men vi kunne ikke rigtig huske banen, som hed Kokkedal Old Course, måske spillede vi en New Course dengang, hvis en sådan findes. Mit Garmin golfur “kørte også rundt i hullerne” og til sidst måtte jeg opgive at få uret til at vise nutiden. Der er jo ikke megen gavn at hente i at få vist hul 13, når man kører rundt med Tage Grandahl i lejet buggy på hul 4. Det er en lang bane, og jeg skulle nok have spillet fra en kortere udgave end klods 49, som er små 6 km lang, og jeg gætter på, at det svarer til gul tee, men den valgte Tage altså og det var ham der bestemte i fredags. Normalt spiller jeg fra rød Tee i Greve.

Det tog lidt tid at komme rundt, men ind kom vi da, og sådan blev vinderpræmierne uddelt – i form af flasker med rosévin, rødvin og sågar også golfbolde:

Resultatet og præmierne fordelte sig som vist her:

Dame A: 1. Kirsten Grandahl 32 p. – 2. Susan Dam 24 p.

Dame B: 1. Bente Ekstrøm 27 p. – 2. Lissi Marthin 23 p.

Herre A:  1. Tage Grandahl 39 p. 2. Carl Haslund 33 p.

Herre B:  1. Bjarne Ravn 29 p. – 2. Aage Beenfeldt 26 p.

Holdmatchen: Bjarne Dam, Bjarne Ravn og Erik Christensen 97 p.

Jeg havde fået til opgave at finde på en spilleform som holdmatchen kunne udregnes efter og havde til dagen valgt Hallington. Kort fortalt skulle hullets par ganges med 2 og ens personlige score på hullet fratrækkes. Det faldt ikke i god jord! Vor Herre til hest! Jeg var nær røget ud af klubben.

Der var også klappepræmier, så det sluttede godt.

Der var bestilt 2 stk. smørrebrød og det var til gengæld en succes, højt belagt og velsmagende og serveret af en storsmilende og frisk restauratør.

Undertegnede gjorde opmærksom på lidt ekstra krydderi i forbindelse med Tour Sønderjylland, hvor en snæver kreds har planlagt at spille Langesø Golf vest for Odense onsdag den 15. juni på vej ned til Benniksgård og en tysk kongebane Gut Altenhof på vej hjem lørdag den 18. juni.

Fore Chris

Skriv en kommentar