Klubmesterskabet 2021

Klubmesterskabet blev grundigt sat på plads fredag den 17. september. Lissi Marthin havde tilrettelagt årets clou, som skulle finde sted i Gilleleje. Meget belejligt for hun og gemalen John bor lige i nærheden. Halvdelen af HVGolfs medlemmer havde tilmeldt sig – at de ville deltage i både spil på Gilleleje GKs bane og i den efterfølgende fest, som skulle finde sted på Gilleleje Strand Hotel.

Vi mødtes i pæn tid før første bold og fik varmet op “1 enkelt gang” og udleveret scorekort – og sidst, men ikke mindst – de sidste nyheder om hvordan det går iblandt os selv og klubbens andre medlemmer.

4 af klubbens kvindelige medlemmer har været ramt af uheld. 2 mødte dog op, men spillede ikke med.  Take care out there! Det havde regnet kraftigt i området om torsdagen – før dagens match, og vi var nogle stykker, der måtte skubbe hjertet op i halsen på første Tee – for der var meget vand i græsset på banen.

Vi kom igennem – hvad havde du ellers troet – og mødtes efter, at sidste bold kom ind i restauranten, hvor der blev serveret lækkert til ganen og lidt at drikke. Præsidenten proklamerede, at nu skulle vi lytte og applaudere for de ny-kårne vindere af Herre- og Dame-rækkerne.

Vinderne blev: Dame A: 1. Kirsten Grandahl 31 point; 2. Gitte Levring 27 point; og 3. Jette Holtzmann 21 point.

Dame B: 1. Bente Ekstrøm 29 point; 2. Dorte Ravn 20 point; og 3. Lissi Marthin 19 point.

Herre A: 1. Erik Christensen 30 point; 2. Lars Holtzmann 30 point; og 3. Bjarne Dam 29 point.

Herre B: 1. Henrik Holmgaard 31 point; 2. Tage Grandahl 27 point; og 3. John Marthin 25 point

Længste Drive: Henrik Holmgaard og Kirsten Grandahl Tættest flaget på hul 11: Lars Holtzmann 7.90 meter.

Flotte gaver bl.a. sponsoreret af Bjarne Dam og Stark samt E.C. entreprise og vores egne lækre golfbolde blev sammen med medaljerne overrakt de vindende golfere.

Selskabet kørte dernæst ca. 10 km til Gilleleje Strand Hotel – og ifølge den indholdsrige invitation med tydelig angivelse af flere P-muligheder tæt på hotellet. Vi mødtes kl. 18.30 til en festaften, som skulle tage sin begyndelse i smoking, lange kjoler og festtøj. …. og hvilken aften.

Gilleleje Strand Hotel er et super fint sted og velkomstdrink og den efterfølgende 3-retters menu var udsøgt. Vine ad libitum og kaffe avec – så var vi i gang. Flot forarbejde af Lissi Marthin.

Festkomiteen havde sørget for levende musik og resten af aftenen gik som vi kender den – UDMÆRKET. Dog skal følgende nævnes. Bestyrelsen havde fået Poul Stæhr til at være toastmaster og det var et scoop. Den mand er ganske simpelt den mest oplagte toastmaster i mands minde. Intelligent, morsom og oppe på beatet hele tiden. I samspil med musikeren og køkkenet blev det hele til en fest vi alle husker.

I parentes skal det bemærkes, at vores kære Erik Christensen – som havde fri som toastmaster – men i stedet for optrådte som underholdende sprade-basse også fyldte lokalet med latter – så alt i alt sørgede de to voksne mænd for at smilet og latteren var fremme helt hen til kaffen.

Sangen til det herlige køn blev fulgt op af vores tribut “En skål for den mø”.

Danseglade HVGolfere blev estimeret til at træde dansen af vores dygtige musiker Niels Cursting, og den opfordring lader klubbens “evig-unge medlemmer” ikke gå fra sig. Vi starter med “Den knaldrøde gummibåd” og så er festen i gang.

Niels Cursting var første gang vores kapelmester i 2014, hvor festen blev holdt i Korsør.

Der blev ganske enkelt gået til stålet – alle de kendte evergreens, som vi elsker – og som vi danser til – og som vi synger med på.

Et klubmesterskab blev for alle de deltagende og fremmødte – meget festligt – sat på plads, og vi der mødtes næste morgen til et flot morgencomplet, bekræftede hinanden i, at det var en værdig afslutning på klubbens matcher 2021.

Og dog – det er jo ikke slut endnu.

Næste event, som du bør deltage i, er den sidste match – som finder sted fredag den 15. oktober på Dragør Golfbane.

Matchkomiteen arbejder ligeledes på en anderledes afslutning på golfåret 2021 i form af en juleafslutning eller julefrokost fredag den 26. november – med en eller anden form for golfspil – men mere herom – lige om snart. Reservér dagene allerede nu.

CFD

Skriv en kommentar