Hjortespring og tilmed i pænt vejr.


Så oprandt den sidste dag med spil på græs for tilmeldte HVGolf medlemmer:
Fredag den 9. oktober.
24 forventningsfulde golfere havde tilmeldt sig at skulle spille årets sidste match udendørs på Hjortespring GKs anlæg. Vi mødtes kl. 8.15 og det var lidt køligt. Efteråret var kommet. Yr.no og DMI var blevet taget i ed, og det skulle kunne holde tørt, indtil vi var kommet banen rundt. Det blev faktisk pænt vejr med solskin i perioder om end med lidt kølige vinde. Gunstart havde Matchkomiteen fået forhandlet på plads, og vi stod fordelt på 4 forskellige huller lidt før kl. 9.
Det havde regnet om natten, og der var vådt i det lange græs. Fairways stod pænt, men 1. klipning var ca. 3-4 cm højt og de bolde, der kom derud eller ikke nåede fra Teestedet og frem til Fairway blev bremset.
Ingen beklagelser vi havde jo forinden nydt “En enkelt”, men lidt forvirring om hvor hul 16 og hul 17 var henne, så vi kunne starte korrekt kl. 9.
Det viste sig at henvisningen “Next tee”, som vi spejdede efter, når vi havde spillet et hul færdigt og skulle til næste i rækken, gav holdene lidt problemer med at finde.
Men frem og tilbage er som bekendt lige langt.
Efter at alle 24 var kommet ind til klubhuset og afleveret deres scorekort – var det på med mundbindene indendørs – på vej hen til bordet der var reserveret til os.
Hvad havde Matchkomiteen nu fundet på og arrangeret? Hvad skal vi spise? Hvor skal vi sidde? Skal vi sidde i boldene? Hvor er toiletterne?
Lækkert højt belagt smørrebrød havde restauranten til os og det blev spist og værdsat.
Og så kunne vi ikke vente længere – hvem havde vundet?

Resultaterne:

Dame A
1. Kirsten Grandahl 25 point – 2. Lolly Seidelin 24 point – 3. Gitte Levring 22 point

Dame B
1. Lissi Marthin 23 point – 2. Dorthe Ravn 20 point – 3. Irene Haslund 18 point

Herre A
1. Carl Haslund 35 point – 2. Bjarne Dam 33 point – 3. Oluf Johansen 30 point

Herre B
Henrik Holmgård 32 point – 2. Torsten Jagd 30 point – 3. Erik Christensen 24 point

Holdmatchen
Blev vundet af klubbens mandlige hardhittere
Bjarne Dam, Carl Haslund, Finn Borg Larsen og John Marthin med flotte 99 point (de 3 bedste scores i hver bold på hvert hul – 5,5 point i gennemsnit pr. hul).
 
Dagen sluttede med klappepræmier som suveræne Lissi Marthin og Oluf Johansen øste ud over forsamlingen. De sidste af vores “gamle” golfbolde fik nye ejere – så nu skal vi i gang med de nye flotte.
 
En henkastet bemærkning faldt her: “Har du spillet med den nye fine golfbold vi fik på Røsnæs Strandhotel”, hvortil adspurgte svarede: “Nej den vil jeg da ikke bruge og risikere at miste lige nu”.
Der var almindelig tilfredshed med banen og den omgivende natur, som virkelig tager sig godt ud på denne tid af året, og så gør det jo ikke noget, når vejret også arter sig.
 
Husk at reservere HVGolf afslutningen på 2020 året, hvor vi mødes i Grøndalscentret fredag den 27. november med karakter af julefrokost og SIMgolf. Der er plads til at 20 kan spille i de reserverede 5 bokse. Resten må stå op. Men der kommer mere herom – lige om snart.

Skriv en kommentar