CGC Vallensbæk 23. april ’21

Vinderne foreviget udenfor klubhuset

24 medlemmer havde valgt at skubbe sæsonen i gang på CGC Vallensbæk Golfklubs bane fredag den 23. april 2021. Vejret artede sig med solskin og blå himmel og kun en let, men kold vind. Dagen før blæste det en stiv pelikan – hele 14 sekundmeter i middelvinden og op mod 20 i stødene. Vi gik ud som 4- og 3-bolde og havde beslaglagt hele klubbens bilpark = 4 buggys. Corona pandemien havde selvfølgelig indflydelse på afviklingen af matchen, men vi kunne dog sidde udenfor og successivt nyde en lækker platte med 3 stykker smørrebrød, og udover eget valg af våde varer  også en snaps – efterhånden som vi kom ind. Anderledes, men forsvarligt og med det gode humør i højsædet – pakket ind i tæpper. Banen udmærker sig ved at være uden højdeforskelle, men med greens der virkelig udfordrer golfspilleren. Vi var nogle stykker, der efter matchen kunne berette om at have 3- og 4-puttet på det enkelte hul. Resultatet af vores anstrengelser kunne aflæses i de opnåede scores.

Herrer A: 1. Bjarne Dam 28 p – 2. Vagn Lehd Møller 24 p – 3. Hans Geschwendtner 23 p

Herrer B: 1. Tage Grandahl 30 p – 2. Erik Christensen 27 p – 3. Hans Peter Svendsen 26 p

Damer A – 1. Kirsten Grandahl 27 p – 2. Gitte Levring 26 p – 3. Jette Fogelstrøm 26 p

Damer B – 1. Aase Hvitfeldt 26 p – 2. Lissi Marthin 21 p – 3. Dorthe Ravn 20 p

Matchudvalgets Lissi Marthin stod for uddelingen af præmier i form af 1 flaske vin eller 1 kasse med 3 stk nye HVGolf bolde, som tilsyneladende er eftertragtede.

Der var sågar også klappepræmier – lige som vi godt kan lide det.

Bente Ekstrøm gjorde opmærksom på de kommende arrangementer: Næste match Korsør GK fredag den 28. maj og dernæst Tour Fyn fredag den 25. juni til og med søndag den 27. juni. Specielt turen til Fyn bør læseren være opmærksom på, og formanden slog et slag (undskyld) for en tidlig tilkendegivelse fra klubbens medlemmer mht. deltagelse eller interesse for dette store event grundet arrangementets kompleksitet med reservering af værelser og golfspil på de 2 baner Sct. Knuds og Svendborg. Hold øje med din indbakke.